sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Tervetuloa Pohjoisnavalle!


Ensimmäinen viikko Lapin perämetsissä on nyt takanapäin!  Aikaisemmin syksyllä saimme kuulla, että Lainion Lumihotellin rakennushommassa saattaisi olla tilaa muutamalle lavasterakentajatyöharjoittelijalle. Muutaman sähköpostin jälkeen asia oli sillä selvä: mehän reissaamme pohjoiseen!
Erittäin väsyttävän junamatkan jälkeen saavuimme ihanaan lumiseen maailmaan, ja silti saimme kuulla ettei lumilinnojen rakennusta voitaisi vielä aloittaa liian vähäisen pakkasen takia. Muutaman lomapäivän jälkeen pääsimme kuitenkin tekemään kaikenlaista muuta...Kuten tyhjien pahvilaatikoiden paketoimista lahjoiksi... Ja niitä käytimme Joulupukin mökin koristeluun!
Askartelimme myös muita joulukoristeita joulumökkiä varten ☺ tähän ei olisi päiväkotilaiset pystyneet!!


Ja ruokalautajuttujen maalaamista... Pääsimme myös osallistumaan "iglun" rakentamiseen käytettävän pallon asentamiseen. Kun kupla tuosta täytetään paineilmalla, sen päälle tykitetään lunta, muotit napataan pois ja voilá! 
Ja tässä pyörimme metsän siimeksessä merkitsemässä lumikenkäreittiä. Kelkkailu on jännää!

Olemme me töiden ulkopuolellakin saaneet sohvalla makaamista enemmän aikaiseksi. Enpä ole ennen elämässäni nähnyt poroa, nyt sekin on koettu. Lia myös tarjoaa erinomaisen asiantuntevaa neulontaopetusta, ehkä vielä jonain päivänä joku mielenkiintoisen muotoinen merihirviö saa tuosta itselleen täydellisesti istuvan paidan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti