keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Syödäänkö pieniä kiviä

Aika lailla koulun alussa totesimme kiven jäljittelemisen todella hankalaksi. Sitten eräänä kauniina päivänä aloimme rakentaa laatikoita, joista tehtäisiin hyllyviritelmä kuulosuojaimille ja silmäsuojille. Ja pintakäsittelyksihän tulisi mitäpä muuta kuin kivijäljitelmiä! Laatikoiden teossa käytettiin lamelloja ja ruuviliitoksia. Itse tein lopulta kolme laatikkoa möhlittyäni ensimmäisen ihan kunnolla. Sainpa enemmän harjoitusta. Hah.

Ennen kuin kannatti lähteä sorkkimaan varsinaisia seinään kiinnitettäviä laatikoita, tein kokeiluja epämääräisiin levyihin joita löytyi pöydän alta. Pienen säädön jälkeen alkoi löytyä jotain hajua hommasta... tai sitten ei.Ehkä ne kauempaa katsottuna näyttävät kiviltä...

Varsinaisten laatikoiden kanssa hikoiltiin paaaljon kauemmin. Onneksi niistä myös tuli kokeiluja parempia. Vähän väliä pidimme muutaman kuukauden taukoja, jolloin omasta päästäni varisivat kaikki muistikuvat siitä, miten olisi pitänyt tehdä. Yksi sivu näytti hyvältä, muut kamalilta. Tässäkin, lopulta oli pakko saada jotain aikaiseksi ja tulos on parempi kuin mitä pelkäsin.Taustalla Marikan laatikot ja niiden tekijä :)
Kun suuri osa laatikoista oli valmiina, kiinnitimme niihin kulmaraudat ja ruuvasimme seinään hassuun muodostelmaan. Tadaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti