perjantai 15. toukokuuta 2015

Be heartlessly welcome to Cirque De Morgue!

and what a show we have for you tonight!

Mutta, meiltä tilattiin paljon sirkusaiheista juttua, joihin kuului ainakin palava hularengas, norsufondi, ilmapallotikanheittojuttu, puujalkoja ja pallonheittoseinä. Tykkään tunkea nokkani joka paikkaan, joten osallistuin palavan hularenkaan ja pallonheittoseinän tekoon.

Palavaa hularengasta suunniteltiin ja toteutettiin todellisilla taiteilijanvapauksilla, kun opettaja oli sairaslomalla. Taivutimme paksua rautalankaa renkaaksi, johon pujotimme mustalla teipillä päällystettyä sähköputkea. Liekit leikattiin keltaisesta huovasta ja liimattiin osaan, jossa rautalanka oli näkyvissä. Sitten ne kaipasivat enää vähän maalia pintaan, ja lopputulos on tämänlainen:

kuva on pöllitty Tuulialta ilman lupaa
Liekkejä olisi voinut olla enemmänkin, mutta uskon että hurjat tiikerit saavat jännitystä tästäkin!

Sitten on pallonheittoseinä. Alunperin se homma oli suunniteltu aivan muille, mutta satuin käymään osastolla Hakkaraisen talolla tehdyn vierailun jälkeen ja totesimme seinän maalareitten kanssa että kyllä siihen mahtuu kolmaskin auttamaan. Ja meiltä kolmeltakin meinasi mennä hermot, eli on varmaankin ihan hyvä että päätin jäädä...

ja tuo kilpikonna on muuten nimeltään Elvis!
Tämä ei ollut aivan lopullinen seinä, osittain siksi että onnistuin viimeisiä maaleja pois kantaessa kaatamaan tuon tykin alareunaan vihreää maalia ja sitä sitten korjailtiin...
Tässä olen osallistunut ensin reikien sahaamiseen (ne ovat aivan loistavan pyöreitä!!) ja kuvasta apina, balettipossu ja popcorn-orava ovat mun maalaamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti